stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, April 20, 2010

myvi SE

harinie heppy giler, sampai rase tak nak keje tawu. haha. coz harinie mycar (myviSE) kua. ahaks. like andd like, buat keje sambil senyum-senyum kambing. "lantak kau la cik zila" haha. janji aku tak susahkan orang, if pon ade manusia yg agak kurang senang coz kerate myvi ak didepan kedai beliau, hoho. pape pon harinie heppy tahap cipan laa. suke suke. tp seday sikitla coz xdapat nak amek kat kedai die, ak keje arinie, so, abang , mak and abah jer la gie amek, anddd paling aku suke, dieorg terus gie terpacak depan watson's and tunjuk myvi kat depan ak. hehe, teruje and terharuu. :D tak xtawu nak kate ape da sebab da heppy giler. pape pon ak myvi SE nie akan ku jage sebaik mungkin. lalala. mulakan kan "bismillah"





9 comments:

Fida Jai OWN said...

best nye jadi u kan cik zila....
Congrats too you.. and it's look like your THING TO DO is almost done completely... Alhamdulillah....

cik zila said...

hehe, thnx cik fyy! ala, nie pon myvi kongsi dgn mysister :)
BUT
now alhmdullah smue da dpt. xtawu da nak mnx ape da. hehe :D

aqish basir said...

congrates..ngee....qish pon ade kete..tp lame lg hehe..anyway
drive crefully

cntek mivi putih!!!!

syazwani thaharuddin said...

congrates :)

cik zila said...

aqish; hehe, okok :) thnx au, ala. smue org akan ade krte sendri ryte, nie pon bru permulaan, if ade rezeki nak ade beli pakai duet sndri plak. hehe :D (berangan jer)

min said...

bertuahnyer ada org sponsor, me tggu duit sndri lr jwbnyer, jga elk2 k~ ^^

cik zila said...

hehe, bolehlaa :)

najwa said...

wow, congrats ! hehe

cik zila said...

thnx adek najwa :)