stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, April 24, 2010

reunion plkn kumpulan2 siri6/2009

kem khidmat negara desa rimba,kuala kangsar.perak.
REUNION at time square





Alhamdullah,
dengan berkat tuhan yang maha esa,
kami berjumpe kembali kawan-kawan kami dari plkn,
dan kini bersame dalam 1 hari, iaitu 24april2010.

terima kasih kepade owner yang hendle semue perancangan ini, wira mustafa kamal. dan P.A beliau shafiq kalid. :) heppy day you all. if pon ramai yang tidak dapat hadir tapi dengan semangat korang yang hadir ini, kite ucapkan terime kasih dan akan berjumpe lagi ok, first time kumpulan2 siri6/2009 desa rimba buat reunion, first time, biase la tu. next time, insyaallah kite boleh buat lagi ok, nice meet you all, loveyou.


mystory;-
hati aku tidak tentu arah dari semalam, sebab aku tak tawu nak pergi reunion tu atau tidak, fuhh. pecah otak gaklah fikirkan tentang nie, sebab hati berbelah bagi, tapiii, tu smue hal smalam malam, sekarang TIDAKKK! sebab aku sudah buat keputusan muktamat, haha. aku pergi gak akhir yer ker reunion itu, hatiku senang gitu, thnx mak :) sebab kasi pergi, hehe.loveyouuu! gerak dari uma kul 9.30am gak la. lambat kan, coz siap lambat la. huhuhu, friend kem call(bad)

bad; hello?
me ; ape ?
bad; pegi x ?
me ; hehe, ak da siap da. bru nak call ko td, tp ko da call ak dulu, sorry!
bad; okeyy. ko nak gerak sekarang ker ?
me ; a'ah laa. kang lambat la weh, start kul 11. tp skunk xgerak2 lgi.
bad; ok. kang ak hello ko la.
me ; orite!
bad; bye. assalamualikum
me ; ok, bye! waalaikumsalam

berbualan itu dihenphon. babab pertama- haha
aku pon terus text bad,

*weh, bad! ko jgn gerak dulu au. if aku kate gerak. bru ko gerak au*

itu babab2 just msg sahje, ade lagii. last punye calling, heee:)
cam nenek ak nie! asyik bebel jer, lalalala

me ; hello
bad; yer!
me ; dekat mne ?
bad; kat 7E, ko dtang sini la.
me ; okok! ak gerak sane au. tunggu ok!
bad; ok!

itu semue cerite pagi aku dgn sibad, haha. lawakk! mak ak anta sampai 7E la. andd sampai-sampai sane cari la si bad nie ha, ish ish. nsb bek jumpe. coz cari dgn mate bukan dengan edung. haha. ak nie suke cari dgn edung. asyik xjmpe jer. hehe :D then, terus la menanti bas, nsb bek bas tu datang sebelum muke aku berpeluh, heee. dalam bas, borak2 la dgn sibad nie, dalame xjmpe kan pastu, die pon bru pas xcident. so, die crte la. ak mendengar dan terharulaa sikit coz die mampu untuk turun time square if pon time tu die baru sehat sikit, kaki die patah kot. jalan pon slow-slow. ak jer jalan laju, smpai bad kate, *kang aku bio kan ko sorg2 baru tawu* haha. ak pon jalan la slow-slow. coz bwak orang sakit kn, hehehe. sorry bad, cian ko kn. alhmdullah die bad boleh berjalan, dari xboleh jalan. lalalala
sampai train, calling plak minah sorg nie, siwanie. die kate nak follow kiteorg, so, kiteorg turun la shah alam, turun-turun, adohaiii. i dont know la babe, ape cer la kau nie wani, aty xtentu arah plak. hishhh. so, ak pon dgn sibad nek la blek train. wow! hebatt. plus penat. but demi kawan kn, tunggu la if die xdatang2. huhu. *wani, next time jangan buat camnie au* kang ak jmpe kau, ak nak ko blnje ak. hehe. lalalala.




lokasi: KTM SHAH ALAM



lokasi: KL SENTRAL




lokasi: TIME SQUARE





mintak maap sape yang mmbace blogspot aku ini.
kang aku akan upload photo lagi ok.
now mau sleep. TQ

No comments: