stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, May 24, 2010

12:00pm

selamat datang pada hari isnin, yang bertarikh 24mei2010.
hari ini banyak belaku pada diriku yang tidak penah aku jangke selama aku tido dari kul3.30am, and aku bangon pada pukul 8.55am, yang aku jangka pade hari ini, hari paling bahagia. tapi semua itu hanye mimpi dan hayalan semate-mate, aku menjadi emo apabila datang angin *hot fm* so, aku nak menahan, tapi semua itu tidak boleh, sebab darah sentiase turun, hahaha, (very-very stupid dis girls).
sebenarnya, aku tak tawu nak update blog ape, so. aku merapula nie, so. jangan la hairan ok. aku suke merapu-merapu nie. bak kate someone, *start da merapu pagi-pagi bute nie, baik pegi tido.rest kan fikiran tu* wow. itu memang hobi aku, suke merapu dan berfikiran yang ape-ape entaa. kadang-kadang jiwang, kadang-kadang emosi lebih. haha.$%$!&@*())@_*
memang penat melayan aku nie sebenarnyaa, tapi aku nie tak suke kacau orang, cume orang-orang suke kacau aku, tu yang menyebab kan aku geramG kat sape-sape nak usik aku nie, sape-sape rase die geram kan kan dengan aku! terus terang ok, takyah la nak kutuk-kutuk belakang ok. :) aku nie baik hati. boleh jer maafkan orang-orang camtu, sebab kite same-same hambe ALLAH, so, kene la bertolak ansur, betol tak anak-anak murid semua ??
hari nie, hari nie, keje dan kerja :) haaa, memang la keje, tak kan la nak mc kot. aduhaii. aku still boleh bekerja pada hari ini, tak sakit lagi. harinie shift petang, in 1:30pm and exit 10:30pm. cam biaselaaa, harinie break balek rumah, and online dan restkan otak-otak yang serabut, dan cucikan dgn pencuci simplysiti. huahuahua. nak promot simplysiti die tu. *aku tak tipu doee* simplysiti very-very GOOD tawuu. cubeela. kang nyesal sape tak cube, tak mahal mane pon.just oneset RM200 plus plus jer, tak sampai lagi RM500 up laa. dont worry.
selamat mencube dan renung-renungkan laaa. +_+



No comments: