stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, May 09, 2010

iloveyou mak

selamat hari jadi dan selamat hari ibu :)
sambut sakali, b'coz jarak minit,jam,saat,waktu dan hari tak jauh pon. just semalam dan hari ini. 8mei, hari lahir mak tersayangkuuu. andd 9mei, hari ibu sedunia. wahhh. xjauh ryte ? hehe,

hajah salmah binti ramli
8mei1957
anak kelahiran sabak bernam

semalam bufdy mak kn kn, tapi kami adek beradek xtawu nak gie mane daa, so. ajak la mak jalan-jalan gie I-CITY at shah alam, elangla tension or whatever yang tergandung dikepale otak nie haa, huhu. adek, aryn, angah and abang aim sayang mak. mak la ratu hati kami, and paham kami, xpena bantah dgn ape yang kami nak. mak sangat baik hati tp ade sikit garang, tu sikitla. xkan nak baik jer kot. kan kan, tapi mak seorang yang sabar dan tidak melawan, loveyou makk. adek engt ape yang mak da buat utk adek dan kami 1family. bgon pagi2. untuk siapkan sarapan kami sebelum kami pegi kerja. sweeet time, suke if mak temankan kami tgh sarapan.
LOVE
LOVE
LOVE
LOVE
LOVE
ILOVEYOU MOTHER!!!
mysupermother :) hehe, banyak prob, smue mak dgr, hehe. die la kawan, die la teman dan die la tempat mengadu dan die la MAK saye yang melahirkan saye selame 9bulan.


adek sayang mak :) muaxxx**


kami di I-CITY;-

No comments: