stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, May 10, 2010

TownHall meeting watson's

  • hari: isnin
  • tarikh: 10mei2010
  • jam: 5.45am
  • kenderaan: kereta - train - monorail - bas
  • tempat meeting: time square(aras5)
  • kami: zulaiha(ssc) and azila(sc)


diantara photo subuh kami, haha. :) awal kan kan, nasib baik kakak mau anta kami sampai ktm klang. err, tengah tengah pagi kami gelak and gelak bersame kak sue (stor mananger) kami, sebab beliau beliau stay myhouse :) tido bersame-same, FUNNY! sebab tido kul1.00am dan kami kunci jam kul4.00am. salah satu sebab kami kene bagon awal ,
  • 1) tidak semesti yer bagon kul4 ryte ? hehe,
  • 2) amai-amai dulu atas katil, huhu,
aku, seha and kak sue naik train bersame, tetapi kak sue tidak follow kiteorang, sebab die kene balek kampung, ade hal-hal tertentu yang die tidak boleh elakkan, so, aku pon kene ganti tempat kak sue, tu yang aku pergi hari first, if tidak. aku pergi hari kedua. meeting nie ade 3hari, [10,11,12mei2010] alhamdullah meeting nie selesai dengan majunye, if pon tiade bende, just perkenalan *sm|asm|sv|asv|ssc|sc*..

first time kot pergi meeting watson's nie, selame aku kerja watson's 6bulan nie, FIRST and FIRST time beb! bust itsokeylaa. heppy coz jumpe all stor watson's. semua baik-baik, :) kat dewan tu oklaa. cool, just mengantok kot. sebab pagi sangat, haha. asyik menguap jerlaaa. apelagi, huhu. meeting nie sampai dari kul7.30am and tamat meeting kul10.30am. kejab jer kan, tapi aku balek stor kul5.00 haha, punyela lame sebab kami jalan-jalan 1time square sampai la rase boshan and mengantok, letih beb! pastuu, gie laa usha beg-beg kat c2, aduhh. mate besar terus. haha :) beli kot. haha.

selepas beberape jam kemudian, 1text dari noor fatihah, hehe. jumpelaa. thanx tehaa sebab jumpe zila, xsangke. aku pon time tu blerr kot, xtawu da nk buat ape da kat time square tu, nasib baik si tehaa text awal, so. jalan-jalan la dulu kat time square and aku, seha dan teha beli beg same, sweet :) kang kua kite pakai beg same ok. urm, mungkin sampai sini jer kot nak story. da penatlaaa. nak taip pon malas da nie, tadi rajin, ape tak nye, sampai-sampai uma terus tertido kot kat atas katil dgn siseha, borak-borak boleh plak tertido. huhu, nasib baik kaka kejudkan, tu pon tido dgn pakai baju watson's lagi. haha, penatttt! saksikan la photo-photo yang aku sempat upload di bawah ok. sekian!!


2 comments:

eik`S noName said...

Simply siti ade lagi x>???nak beli se ea...hehehe

cik zila said...

ade, ade! belilaa.