stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, May 03, 2010

ulser oh bonjela

daku mengalami sakit dimulut iaitu, anak ikan!
sebok tol la anak ikan nie nak buat mate dalam mulut ak, sakit tawuuu. ish ish, nie yang ak paling xsuke, sebab, if kene ulser nie, kompem pedih. dan-dan la time tu nak mencari bonjelaa. hehe, if x. bonjela tu campak jer kat peti ais. lalala.

insyaallah, smnggu bek la nie if pon pakai bonjela makin besooo! tenang Cik Zila, hehe. lumrah idup rytte, da lame xkene ulser nie, tu yang rase cam plek. huhu
kene pada; 30april2010----->



5 comments:

tehafatihah said...

zila teha pn kena,ubat teha wrna putih.ehh mkn benda pedas,cpt elok,tak pn garam sapu kat pecah tuh.
mata ikan tuhh kn.teha pnye tepi mulut

cik zila said...

:( same la tehaa, teha tgk la kat pix tu, nak cakp pon xley daa. sedyyy!

nuratiqah said...

kak zila.. law nak cepat baek.. letak garam.. tapi agak pedyh la..huhu

cik zila said...

garam ? akak da letak! still besa and biggg. :( uwakkkK!

Ct NuRJaNNaH said...

moge cpt sembuh!