stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014

Saturday, May 29, 2010

wedding at jalan jelebu, seremban.


selamat pengantin baru abang epul&kak fara :) 29mei2010!!
selamat pengantin baru abang epul& kak fara , semoge berkekalan sampai ke anak cuci cicit ok :) akhirnye, abang angkat saye khawin jua. *amin* abang epull, eila suke baju kak fara, nmpk simple and kemas jer, warne tema pon menarik. ilike broo!

keboshan aku, adek dan kaka

pusing-pusing mencari jalan jelebu, funny+geram+hot. semua ada dalam 1 masa dan saat, tapi tak kesahlaa, first time ku menjadi juru jalan untuk mysister :) haha, tenang sudahh. alhmdullah semua selamat dalam mase 2jam, kami berpusing-pusing mencari jalan jelebu,

melaporkan kejadian yang belaku dari arah meru ke pekan kapar ;-
saye cik zila, haha :) sabtu, 29mei2010. pekan kapar,klang.selangor darul ehsan. yang hujan lebat dari ? entolaa. tawu-tawu hujan jer..*sorry* SETERUSnya, satu(1) kejadian pokok tumbang di kiri kanan jalan ke arah meru dan pekan kapar. dalam 1jam kami teperangkap di tengah-tengah jalan ini, disebabkan pokok yang tumbang di tengah-tengah jalan raya. alhmdullah tiada yang meninggal or cedere parah, cuma alam flora jer tekena kejadian itu, itu sahaje untuk laporan pada hari ini, sekian terima kasih.

2 comments:

eik`S noName said...

bestnye asik jalan2 jew..hek2...selamat pengantin baru la...huhu

www.eiksyad.blogspot.com

cik zila said...

haha, jalan-jalan jer laa.