stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, June 11, 2010

1:50pm

hari palingggg, mengeramkan!!

situasi pertama;-
geramG! kat someone at store. urm. sungguh tidak ku sangka. rupe-rupe nya kau la dalang segala-gala dalang kat store kami kan kan. aku baru tahu dan tahu, tetapi buat-buat malas nak amek tahu, sebab aku nak amek tahu, sebab aku da terkene dengan kau manusia. aku bersabar tahap gaban kat kau, tapi nie kau balas kat aku kan, hey! kau nie jenis manusia ape ha ? if da miskin, buat care miskin faham ???! janganlah nak menyusahkan orang-orang lain tahu. if kau tak ada duet. tak boleh minatk dgn care baik ? why kau nak mencuri weh ? halal ker ko makan duet curi tu ar ? e'eeee! aku geram nie tahuu. nasib baik hari nie aku offday, if tak, aku baling semua barang-barang kat watson's tu. kat kepale ko tawu ?! ngok la ko nie. cube la cari jalan yang boleh membawa faedah. jangan la terlalu belagak. kan kite manusia. mesti ade kekurang diri, aku tak kate aku nie BAGOS, tetapi cube ko pikir if ko kat tempat kami-kami nie. weh, jangan la selalu buat muke kesian kau tu kat aku lagi. menyampah tahu.

aku hormat kau seperti orang-orang yang lebih tua dari aku, tapi nie balasan kau hormat kami kat store ar ! aku rase ko nie nak kejar kekayaan, sampai sanggup nak mencuri duet kat loker aku kan. aku geram sangat kat ko, patutlaah, akaunter aku sentiase short, rupe-rupe nya kau kau ?kau ? seperti orang yang sedar diutung paham. aku cume ada 3minggu kat store, aku nak ko sedar la bodoh! jangan la sebab mananger kite nie baik sangat, ko pijak die. HORMAT tahu ? dulu ko sekolah belaja bahase keling ker ar ? cakap orang, tapi diri sendri cam bagos. blahlaa. aku hormt ko, tapi ko tak akan jumpe staff cam aku lagi dah pas nie tahu. ko merane la sorang-sorang. semua store taknak kau sebab mulut cam longkang belakang rumah aku tawu. hahaha :)) FUNNY!!!


situasi kedua;-
"BODOH KAU" first aku ucapkan kepada penunggang motosikal. plus plus cam hantu la bodohh. memang free la "bodoh" tu kat korang. lain kali naik moto lalu tepi tau abang and kakak naik moto pagi tadi pukul 7:15am at jalan ke setia alam. aduhh. nasib baik laki bini tu selamat, if ko lalai memang ko mati tahuuu. nak potong pun, agak-agaklaa. ko naik motor, aku naik kerate. yang ko nak singgul kerate aku kenape plak ? ak pon terlepaslah perkataan "bodoh" tu. sedap. FREE tahu, susah nak dapat pagi-pagi tu au. haha, gempak! dengan harapn, tenang sudah :) tu pun funny story!

urm, aku nie lasen"P" faham, so, tak payahla nak lumbe-lumbe naik krte dengan aku pagi-pagi butee, aduhh. korang nak kemane laju-laju ? ish ish, kang mati tengah-tengah jalan, sape susah. ibu bapak korang gak susah au. hahaha :) ngok!


situasi ketiga;-
kul 9:30am, mahu ke tajung karang,selangor :) dalame tak berjalan kesane, rase cam plek-plek. haha, ape ko plek lagi zila ? plek la. tapi entala, huhu :O urm, time otw kesane, fuyoo. jalan tiade kenderaan yang banyak. so, 120km, haha. semua readyyy! GOOO! gile aku nie. haha :) nak panas ejen lol. tu yang laju-laju. "alasan sangat-sangat" huahua! sampai tiram buruk. terus anta baju kebaye kat aunty tu. sebab da biase anta baju kat situ, so, die pon. tahu da. haha. jeng jeng, minat siap baju tu dalam seminggu. sebab nak gedik-gedik pakai kebaye, dalame tak pakai baju kebaye, rase nak tunjuk plak kekeslim-an aku nie. haha, dont jeles-jeles ok. if korang rase diri korang gemok plus buncit kan, korang pakai jubah ok. jangan nak pakai baju ketat2, tunjuk segala-gala otot tu keluar ar, haha. ops! tak mengutuk but just nak membari tahu sahje, aku cakp nie sebab. aunty tu suke cakap camtu kat aku. haha.

aunty bestlaa. best-best gak. baju saye siap ok dalam minggu nie :) tak menyabar plak aku nie. adatlaaa. if korang nak bergaye pon, korang nak cepat kan kan, elehhh. malumalu plak, kang malu, tutup la muke dengan coli ok. haha :)

situasi ketiga;-
belom dilaksanekan lagi. otw dalam bilik lagi. haha, mau gie shah alam plak. PKNS shah alam. mahu gosok-gosok mate dengan duet mak saye. haha. jangan bimbang, saye tak menyusahkan hidup manusia pun, sebab manusia yang suke ganggu hidup saye sekarang. ayat terakhir untuk aku nak bertaip hari ini,

" KO PIKIR KO BAGOS KER HA ?
TENGOK MUKE KAT KOLAM MANDI DULU AU, BUBYE"




No comments: