stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, June 30, 2010

GOOD BYE STORE(KAP)M204

Sudah sampainya aku resign dari watsons, ilove watsons. taknak resign boleh tak ? nak teruskan kerja kat watsons. sedih sangatt rasa tadi bile tahu hari ini hari resign aku. camnerkan, kenalah terima dengan hati yang terbuka, masih luas lagi jalan untuk aku pergi jauh. bukan setakat spm nie jer. insyallah terus sampai PHD, mahu ekot abang aim, :) *poyo lebih*

Itu semua kan satu impian, saya sayang dengan impian saya yang satu, apa ? haha, mahu jadi isteri yang soleh dan solehah, (suka tang nie) korang pun mahu jugak kan ? takkan nak kawan dengan PENG jer, ! ops. lalala. bukan saya. tapi DIA! insyallah impian untuk menjadi student pada 19tahun sudah kembali, nak jadi budak sekolah balik. besttt, good luck cik zila,

___________________________________________

store watsons kapar(m204)
klang, selangor
18oct,2009 hingga 30june,2010
in[ahad] out[rabu]
ID: 803081
sales coordinator
___________________________________________

Erm, ratu segala-galanya kat store kapar dah tak ada dah. kang datang lah new staff yang lagi bagus. Harap lah yang bagos new staff tu, kang aku free aku singgah melawat korang ok, rindu aku kat zulaiha binti mon, bestfriend at store :) *sayang ko seha* kang ko offday dalam 2minggu nie kita gie shopping sama-sama okeyyyy. kang aku dah masuk study dah tak ley dah kuar sama-sama, just boleh lepak kejab-kejab jer kang, urm

Gambar yang sempat aku upload jerlaa.

No comments: