stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, June 17, 2010

Thursday, super(:



Hebat,
Menawan, Tegak, Kuat, Anggun, Jelita, Kacak, Comel :)
itulaa, satu kepujian untuk saya pada dia, dan dia pada saya. fullstop!
tiada mengena dengan orang-orang lain, kami perasan sendiri.

Thursday,
woo, tidak jangka lah plak apa yang terjadi hari ini.
sungguh mengejutkan la cik zila, sungguh kuat semangat & tidak putus asa.
biasalaa, kitakan manusia, mesti ada sifat-sifat macam itu kan ? hehe
kenapa dengan "kuat semangat dan tidak putus asa" ?
disebabkan saya, *siti azila binti haji mohamad aini*
telah drive dari kapar sampai ke senawang berseorang diri,
jangan padang saya kecik ok :) hati besar seupama *anak gajah* huahua,

Thursday,
(: funny story,
biasalah, kalau kita buat sorang-sorang mesti ada bende yang FUNNY kan kan,
apa ? apa cik zila ? haha, konon nya laaa. hendak terus ke senawang dari setia alam,
tetapi, hajat untuk melalui jalan yang mak tujuk itu, telah terlajak. ok fine laa kan,
seterusnyaa, ayoyo cik zila, terlajak lagi kah ? haha, A'AAHHHH! terbabas terus ke.....
hahaha, kelantan kot. aduhai, super BONGOK! haha, diriku cuai, sebab drive 140km.
mabok tol saya nie, bukan selalu bawak laju-laju nie, kat hwy jer berani bawak laju-laju,
kalau jalan kampung tidak sesama sekali, BAHAYA :)

Thursday,
waktu
: subuh, pagi, siang, tengah hari, dan petang
pukul
: 6:00*celik mata*
: 7:00*gerak dari kapar,klang.selangor*
: 9:00*sampai senawang, negeri sembilan*
aktiviti
: duduk dan sarapan dirumah encik firdaus :)
dan ditemani en.abdul razak dan pn.rubiah.
: lepak mcd at terminal bersama friend encik firdaus.
: menunggu encik firdaus at cosmopoint seremban.
: pulang dari senawang, drive sendiri ditemani en.firdaus.
: dan last, anta encik firdaus ke ktm shah alam.

Thursday,
super super purple :) oyahhh, tema kami pada hari ini, :) so sweet and ceriaa.
haha, GOOD COUPLE babe. lalala~ dan hari ini jugak lah, ramai plak yang pakai baju purple, hoho. janji janji erk ? haha, cool la seremban, :) anak selangor datang sana, tapi kekok lagi meyh, jalan still tidak engat. ahaks,

Thursday,
ceria pagi-pagi ditaman sri pagi :)haha, pukul9:00a.m sudah terpacak didepan rumah mentua, ahaks, encik abdul razak dan puan rubiah. sorry menggangu pacek&macek, tapi alhmdullah, dieorang gembira melihat saya, haha. terima kasih yer acik, :) dan berjumpe sibling dauz, just kakak yer sahaje yang tiada. dilihat cume adek no3 dan 4. faizal dan hilmi,
to makcik rubiah; liptic simplysiti tu has untuk makcik. (:

Thursday,
ondwy pulang. alhamdullah selamat semasa dipejalanan, dan ditemani oleh kekasih hati saya. encik mohd firdaus bin abdul razak, (: loveyouuuuu. ahaks, borak-borak dan gelak bersama-sama, tapi saya yang OVER lebih ok. paling syok, kalau ingat kata-kata kawan-kawan sidauz, omg'ssss. " bila nak membuat ekatan dan bila mahu berkahwin" cepu emas, tanye tuan diri dahulu. insyaallah kalau ada jodoh tidak kemana,

akhir cerita ini,
soronok hari ini, dapat bersama-sama buah jatung hatiku
mohd firdaus bin abdul razak, awak romantic sangat,
boyfriend yang sungguh prihatin terhadap girlfriend nya.
terima kasih yer sayang.

No comments: