stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, June 07, 2010

wedding at felda bukit cerakah

6june2010, 11:00am.
hari ahad datang dengan banyak kenduri kahwin,so.. semua orang kene la kahwin, huahua :D -joke- pape pon, pagi-pagi da kene kejud oleh mak saye, hajah salmah. kejud untuk ekot myparents gie kenduri kat rumah lame, felda bukit cerakah. but dalame da aku pindah dari situ. dengan sebab-sebab tertentu kot, mybe sebab ? haha, sumpah malas nak amek tahu. lala. lagipun pindah felda ke pekan kapar dari umur aku 9tahun. iaitu, darjah2 :) so, tak tawu papela. pape pon ak still remember myhouse at felda bukit cerakah, just name-name kawan lame lupe jer, hehe :D dieorg jer engt aku, tapi aku ngek ngok! tak tawu plak name dieorg. sorry kawan-kawan yang ketemu tadi siang at kenduri uma i-dot ((",) jap, jap. lari tajuk la plak. aku nie sebenr yer ditag oleh cik fawa nie, myfriend time sekolah tadika and rendah, tapi nasib bek la die nie ade myspace. so, berkenalan la balek. so nice frienddd :D thnx fawa, dapat borak kejab jer kan tadi. bukan sebab ape pon,tapi zila mau gie keje, kul 1:30pm, so, terkejar2 mase tu. nex time jumpe lagi ok. insyaallah.


No comments: