stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, July 03, 2010

✿bunga-bunga✿

02072010


Loveyou untuk anak-anak buah saya yang tercinta, kau bagaikan pemaisuri hati ku. makcu sayang sangat-sangat kat korang, makcu ada korang sahaja. If pun tuhan sudah kembalikan ayah korang ke sana, tetapi korang masih boleh berjuang untuk diri, dan keluarga korang, makcu harap suatu hari nanti, korang jadi anak-anak yang patut pada ibu okey.

Calling anak-anak buah sebentar untuk memberi tahu kedatangan kami, pukul9:00pm kot baru gerak ke puchong, rumah kediaman anak-anak buah dan kakak ipar ku, :) merindu dan terus merindu kat anak-anak buah, nur syahfiqah binti mohamad azli | nur syazwani binti mohamad azli | siti nur syahirah binti mohamad azli | dan puan rohaiza,

Jemput dieorang untuk makan kfc, kat puchong perdana kot. sumpah tak tahu kat mana makan kfc tadi, tapi tahu dalam puchong. tu jer, fullstop. bapak ramai kfc dieorang. kalah kfc kapar. huahua, sale dieorg mesti meletop la, cayareyyyy! happy jer dapat makan kfc bersama anak-anak buah, kak ngah, kak eryn dan mak. makan sampai ngntok. haha, funny! siap boleh terjerit(geram dengan anak buah sorang nie)

Dan pulang dalam pukul 12:00am. anak buah no-2 follow balik, papepun sweet memory tadi. ahaksss, sampai rumah pukul12:30am jugak lah. redha jerlah. nak update pon terpaksa la lewat-lewat. sampai rumah, on lappy. then, onlineeee.


tidur dulu, nunyteeee sweet dream,

2 comments:

Nur Baizura said...

knpe ayh dorang da tade ??

Azila Aini said...

sebab, :( mybro sudah tiada. tuhan lebih sayang kan beliau