stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, July 07, 2010

contact lenses


Barang-barang untuk lenses aku, rasa akan bertambah selepas ini kalau da masuk kolej, kena beli solution contact lens yang besar-besar. sekarang kecik-kecik sebab jarang digunakannya, semua selepas ini, lens akak berubah warna dimata pulak. cadangannya nak bertukar "blue" pulak, rasa cam okey and mahu warne nutral black. papapon waiting sahajaaaa. akan timbul lens baru selepas ini. LOVE CONTACT LENSES KORIA ONLY

Jangan main-main, contact lens nie bukan senang tahu. kalau tak biasa susah and boleh alami sakit mata, cuci lens bukan dengan air paip. tetapi contact lens memang suda sediakan "solution contact lens" solution pun banyak jenama, trylah usha watson's, gardian, tesco or dimana-mana. mesti ada jual solution untuk lens, sekarang aku baru mencuba solution contact lens "soloCare Aqua"dan yang terbaru, "RENU,(fresh&sensitif)

4 comments:

bella said...

zila, just nk share. lens korea x brape elok taw, bole kene kanser mate. so, be careful. jgn pakai lens lame2 sgt. & yg dikatekan leh tahan smpai setaun tuh mnipu jeh. lens tu bole thn sebulan je. ok? :D

Fida Jai OWN said...

lens korea tahan lama , but meletakkn mata dalam keadaan bahaya jugak . cornea boleh rosak . share je :)
and about those lens solution , RENU was good :)
terbiasa sama renu . heheh

Azila Aini said...

bella; yerker ? tapi kan, zila tak selalu gune pon, if rasa nak pakai jer zila pakai. sebulan ? omgs! tertipuuuu. zila pun dapt rasa sakit da kat bulat mata ini. thnx aten kasi tahu. kang share2 la lagi ok. ahaksss, zila just suka warna lens tu jer. :D SAYA BUDAK DEGIL!

Azila Aini said...

fieda; yahh :) good share friend, kan elok dari dulu letak benda nie, so semua orang boleh tahu kebaikan dan kelemahannya. suka tang share-share nie, <3