stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, July 31, 2010

pura-pura cik zila,

aiseyhh. naik segan aku pulak, baru engat nak duduk sabak untuk minggu nie. taknak balik kapar pon kalau boleh. tapi sebab aku sudah merasakan keboshanannya if pon kejab kot. OMG! sorry sayang sayang ku di 'zubidah1" akak balik jua, akak balik sebab nak beli barang lol. minggu depan kemungkinan tak blek. hehe, [cakap jer lebih] huhuhu

dengan harap pada pagi jumaat, "yahh! aku tak balik" hahar, super poyo aku nieeee! tapi dalam hati dah terbayang-bayang katil kat rumah, huhu. selepas pulang kelas pukul 5:00ptg, terus fikiran bermain di minda ku. kenapa ? nak balik nak balik. aduhai, boshan kot kat sabak, dapat usha pasar malam sabak bernam gak akhirnyaaaaa! kul 11:30pm terus gerak pulang! mak,abah dan abang aim sudah sampai. Alhamdullah sampai rumah pukul2:00am



CHILLL :)

No comments: