stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, July 05, 2010

Sibling

04072010
_______________________

update update update blogg. mari-mari baca ini cerita sibling saya,
hari nie memang tak merancang papapun, coz pagi-pagi dah ujan, and kedengaran suara dirumah pun tiada. kemungkinan semua lena tidur, hujan kan. walawehh, syokk! aku pun bagun sejap dalam pukul8:00am sebab kawan aku "julaika" mahu datang pinjam myhelmet, so. aku bagun pon dia calling aku dulu. dengan muka bagun tidur. terus turun bukak lah pagar rumah, muka mamai. haha! masih boleh bukak mata lah. dont worry! then, sambung tidur balik. hakhakhak, banyak syok! bagun pukul10:30am kot, tu pun sebab da bising rumah nie. taktahu lah, sapa yang start bising, baby beso nie dalah nak tidur sampai tengah hari. tapi tak kesampaian,

bagun terus ulangkaji lah, kompius lah! ulangkaji apa zila ? haha,
tertipuuu anda-anda. ulangkaji kat facebook lol. grrrr! cam tak biasa, bagun terus melompat ke belakang, ON lappy. then, online lah. pasang lagu kuat-kuat, kasi sound pecah. huahua, its okey. keadaan masih boleh tenang, dengan diri yang tidak mandi, kena bebel oleh kakak, baru kalang kabut mandi. haha, itulah saya, zila dan zila. lalalal. Then, mak mengajak aku dan kakak aku gie wedding rumah kawan mak aku nie. tapi kakak aku tak dapat follow, so, aku dan mak sahaja yang pergi. wedding at sungai serdang sahaja. tak jauh mana pun. naik bas pun sampai. ahaksss, sampai wedding tuuu. tengok keadaan kampung. aduhaii. fening otak gua mak! tanah merah melakat kat tayarr. geramm! park tak ada plak tuuu. tak suka tak suka. papapun redha jerlooo.


sampai rumah terus basuh kereta, dengan my mother. hoho.
settel basuh kereta terus abang ajak gie tengok wayang, OKEY! best tuuu, benda yang aku nak dengar, siap-siap dalam pukul5:20pm gak lah baru gerak gie pawagam. mula-mula nak tengok kat jusco bukit tinggi, tapi sebab jalan sudah jem sangat-sangat kat klang. so, tukar angin, tengok kat jusco bukit raja sahaja, tu pon jem kat depan jusco. redha lagi tuu, mata da ngantok. huhu, sampai JBR terus gerak gie tiket wayang, tengok skrin, "zoo negara" pukul 7:00am. so, round-round jusco jap. beli aiscrem mcd, dan kentang. sumbat dalam beg, sebab nak masuk pawagam sudah.

lewat masuk pawagam, tapi cerita tak start lagi lah. tengoklah cerita yang kelakar tu,
mula-mula da gelak terbahak-bahak satu pawagam. gempak jer, dalah aku dengan sibling aku stay belakang sekali, boleh tahan lah best cerita zoo negara tu. aku kasi 60% sahaja. nak tengok cerita seram-seram plak pasnie, dalama tak tengok cerita seram-seram nie. huhu

abis tengok pukul 8:30am, 1jam 30minit jer cerita zoo negara.
anda-anda boleh tengok ok. :) silakan, lalala~ urm, then awal lagi nak balik kan, so, merancang untuk bermain bowling plak kat klang parade. so, main jerlah. tangan aku nie dalama tak baling bola bowling nie, memang kelakarlah main kali nie. aku rasa nak nyorok muka dan badan-badan kat bawah kerusi kat dalam club tu jer tahuuu. tahap gaban malu aku tahuu, sengal plus mongok! itu semua rahsia saya, sibling dan orang-orang yang kat bowling klang parade, :)

lepas penat bermain bowling, terus gie makan kat cha kuew tiau kat area klang juga,
sudah keyang makan, mata mula mengantok, itulah kami sibling. hahaha. so, ten aku plak drive, semua da penat bawak, aku plak bawak 140km. hahaha, terus gie mcd setia alam, drive thur sahaja. beli bubur mcd untuk abah&mak, then, pulang terusss. itu sahaja cerita hari ini. sekian.



siti azira binti haji mohamad aini
mohamad azmi bin haji mohamad aini
siti azrin binti haji mohamad aini
siti azila binti haji mohamad aini












No comments: