stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, July 11, 2010

wedding kak aton



yeeehhhyehhh!
kakak sepupu saya sudah kahwin, *loveyou kak aton*. papepon, semalm sabtu&ahad aku dan family aku stay sana, tidurlah semalaman disana, tu yang tulis kat status facebook "pulang ke kampung" kampung tu, rumah kakak sepupu aku lah, kira kampung aku gak, rumah nenek aku dulu sebelah tu jer, tapi sekarang da roboh at sabak bernam,selangor darul ehsan. dekat jerr, taklah jauh mana pun, tapi merasakan dalaman la plak.

tak biasa duduk kampung camnie la jadinya. hahaha, sampai sana dah kena cium dengan nyamok. OMG'S! berlebamlah tangan dahi aku. huhu, line tak ada kat sana. tak boleh nak terima sebarang msg yang masuk, redhaa. so, jadi rajin lah kat sana. tolong-tolong, kemas lah apa yang patut. papepon best, seronok. BIG FAMILY!

dan akhirnya pulang ke rumah kediaman pada pukul 6:30pm (ahad). dan terus on lappy, online facebook. haha. dalama tak on :D grrrr, sana tak ada wifi wehhhh. kena kutuk abis-abis weh kat kampung, semua pasal facebook. hishh, segan saya tahu. ahaksss, lalalala~ whateverrr, kat sana aku "ratu tidur" buat keje sikit, nampak relax sikit, haha. boom, tumbang lah aku. haha, semua faham dah, sampai pengantin datang pon tak tahu. kahkah, sorry kak aton, tidur jap kat dalam bilik. ngantok (0_0)

malas nak taip panjang-panjang, esok ada urusan akhir sebelum aku memijak ke kolej, berdebah nak ngadam pen dan kertas. huhu. byee. photo akan terpapar dibawah.


No comments: