stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, August 01, 2010

1OGOS, sudah

memulakan la minggu baru dan bulan baru pada tahun 2010. apa tak nye, otak memikirkan "puasa ganti" yang tak tahu bile nak abis, aisyhhh! susah tol lah. hope minggu nie aku boleh abiskan, insyallah. zila boleh zila boleh, aku nie semua boleh. sampai satu saat, super zaro plus zero gak kot agaknyee. minggu nie kompem FULL dengan amali and kuiz, harap aku boleh membuat nye dengan cemerlang dan terbilang.

facebook akan pergi jauh sedikit dari aku la kot, nak study la bai. belajar dan belajar! assgmnt pon makin hari makin "FUYOOOOO, banyakkk" biasalah. kata student kan ? relax sudahh. kalau kite dijalan yang benar. insyallah boleh, "amin"

tak tahu nak taip apa dah nie, papepun waiting bulan ramadhan yang mulia. syukur alhamdulillah, esok mycollege ada program "parti undi(JPP)" i dont what this ?! hahahar, pape pon wait 2ogos2010. mahu gerak pulang sudah, wish me good luck ok.

No comments: