stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, August 07, 2010

best friend ♥ILYSDM

ON LAPPY TIME,
tak sabar nak update nie. gembira sangat if pon aku dalam kesedihan dan macam-macam perasaan ada nie, urm. tapi mybestfriend pesan! kita keluar kena gembira tahu. aku pon terus menjadi diri aku yang periang tu. lupa semua apa yang belaku! hari nie tak melekat kat rumah sangat la. pagi tadi kuar dengan member kolej gak. "new friend" nama dirahsiakan. lepak mcd setia alam, sebab kat sabak bernam tak ada mcd jadi kami membuat keputusan untuk lunch mcd.

dipetang hari pulak, meet filzah fasihah dan mohd huzairie. cik seha telah menjemput saya dirumah. cik seha drive, best. hehehe. kami jalan-jalan ke kuala selangor, lepak Bukit Malawati. tengok saudara-saudara kat sana, hahaha. best tapi pening naik kereta api tu. nak muntah jer rasa. sekarang pun rasa lagi nie. sabtu ahad kenderaan tidak dibenarkan naik. so, kenalah naik kereta api tu. kereta-kereta kami, tinggal dibawah. jam sudah menunjukkan pukul 6:00pm, jadi aku dan seha pon terus menuju pulang ke pekan kapar, tukar drive, hehehe. cik seha duduk sebelah plak. saya plak drive. kan adil, hehe

terbaik dari ladang;-


No comments: