stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, August 28, 2010

Leave for five days. very fun!

moments that I have been waiting for this, but leave just five days. Alhamdulillah, but thanks for the long give leave to be with family, Amen .. five days off for holidays and nuzur quran, kemerdakaan. fun! Monday has been kksb class instead. so, we continue your vacation.
________________________________________________

Bermula cerita lucu, sedih, kecewa, dan blah blah aku nie. manusia ada macam-macam perasaan. betol tak kawan-kawan ? huhu, kalau pun aku bercuti, bukan aku relax kat rumah nie. macam-macam aku buat sampai aku tak tahu aku buat apa sebenarnya, hahaha, "merapu" assgmnt aku pun bermula bertumpuk-tumpuk cam kucing jiran aku kat sabak tu! hahahar, "ngoks" lalalalala

first assgmnt ? microsoft word, tapi dalam kumpulan. jumaat(3sept.2010) kenalah anta. dalam buku scrap and selepas raya akan mulalah present kat depan lecturer class, "CIK AZEMA" waiting group3 okey cik, hehehe ! agak semangat tu, tapi bahan tak ada lagi. wait jerlaaaaaa.

second assgmnt ? by cik fara! tak ada mengena dengan kelas or whatever in class lah. ini adalah assgmnt untuk "Pembimbing Rakan Siswa" only. Insyallah aku boleh bercerita tentang diri ku selama 5hari ini, start 27ogos2010 hingga 31sept.2010. buku log ontheway untuk membeli. haha, petang kang akan mulalah tangan ini menaip tentang diri sendiri.

orders from me,
selamat bercuti kepada semua kolej yang bercuti dan
especially kolej komuniti sabak bernam, HV FUN !!

No comments: