stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Tuesday, September 07, 2010

06092010



semalam siang ada temu janju dengan puan hajah salmah dan encik mohamad azmi. siapa dieorang ? mymother and mybrother ! teman dieorang sebenarnye, aku kan da boshan dok rumah cam orang baru kene jemo tengah panas pulak. haha, itulah aku ! kemain boshan tahu, then sahur semalam, mak ajak ! "adek, esok jom ekot mak" aku pon "orite, kul9 mak kejud au" hehe. tunggu aku bagun, memang hentak lah, hahha,

whateverrr, abaikan segala-galanya, mak kejud and aku terus bagun tp mata masih beban untuk aku bukak, dugaan bagun pagi-pagi. haha, masuk kereta terus dilamun mimpi, hahah ! GILE ! aku ngntok weh, sejak semenjak nie aku kurang tidur ! sebab aku suka fikir yang bukan-bukan.

perjalanan aku siang tadi bukan shopping tetapi urusan benda yang penting ! permulaan perhentian, maybank setia alam then, maybank pandamaran then, klang and akhir perhentian. tesco setia alam, cari barang dapo ! aku nie still usha baju kat butik-butik kat area tesco nie. baju kurung yang aku impikan, tak dapat lgi. hope dapat sebelum raya :) huhu

7 comments:

twinkle twinkle said...

eh x beli bju raya lagi ;D

Azila Aini said...

belom, tak jumpe lagi baju yang diidam kn tu !

eik`S noName said...

owh...nnt mlm raye jumpe la tu kot...sbb nujum ak belalang yang cakap...huk3
BTW selamat hati raya aidil ftri

acap_jackass said...

shoping x ajak ! hahaha

acap_jackass said...

shoping x ajak ! hahaha

Azila Aini said...

eik; hehe, orite ! kemungkinan

Azila Aini said...

yaul; huitt, bile pulak zila shopping. aduhai