stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, September 18, 2010

continue eid

sambung beraya rumah saudara-mara kat sekitar tajung karang, alhamdulillah dapat lah panaskan bontot nie sebanyak 5rumah, dalam masa setengah hari. hebat tak ? hahaha, tapi boleh cool. agagaga, relax sudah ! masuk rumah orang sental kueh raya orang, agak da separuh mari kite pulang anak-anak. hahahah. aku la tu, lalalalala

dipetang hari pula, aku full teng kot ! open house memanggil daku dan perot ku, banyak jemputan kot, tapi sorry kawan-kawan, aku tak dapat nak hadirkan diri untul all open house uh semua. aku kene bahagikannya. jope korang paham, aku nie ade satu jer. bukan banyak pon. OMG ! rase sedih bile tak join open house korang, next years ade lagi kan. Insyallah.

jadi, rumah yang aku dapat join adalah, rumah anak angkat mak aku kat pangsapuri TNB, dan rumah paksu aku kat sungai buloh, gombak. keyang gak uh. sampai sempat tidur uh, perot keyang, boleh tertidur pulak. aisyehhh ! ape nie cik zila, nak buncit la tu, agagagaga !

mood sejak beberapa harinie, kurang menyenangkan ! so, taip pon lebih kurang jerlaa. malas nak jele-jele cam kain hela uh, hope pembaca setia blog aku nie tak boshan ok. aku nie suka mencari masalah, if pon tak ada masalah. biasala ! manusia kan, hmmm

ready back to sabak bernam tomorrow ! wow, pack barang a.k.a harta uh, kompem macam nak pindah aku pack uh, tak caye ? haha, sape tahu aku sape, tahulaaa camne aku pack barang.


سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

No comments: