stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, September 26, 2010

eid

20/22sept.2010

beraya with kakak-kakak and abang-abang sem4 sks ! terima kasih membawa adek kecil mu ini, untuk join korang beraya .. hehe, terharu pulak tibe-tibe, zila sonok beraya dengan korang semua, 2day in nyte kite beraya bersama kan kan. waaaah, like like ! papepon OH DARLING pon ade juga. terima kasih, tak segan da dengan kakak-kakak and abang-abang sem4 sks. if pon asyik kene bahan terhebat dari dieorang. tapi kami masih sweet kan diri. ahaks, :) loveyou encik arul.

malas nak story panjang-panjang la sekarang, pikiran asyik terganggu dengan masalah ! tp boleh update lagi lah. dont worry !




No comments: