stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, September 12, 2010

fourth eid

beraya beraya dan terus beraya ! gila penat harinie weh. rasa nak mati pon ada. hahar, bukan ape pon. saja nak kasi gempak. lalalala, papepon tadi siang aku cukup tido just tak selesa la. coz tido dalam kereta kan, kakak aku kan bawak cam ape ! lajuuu. haha, tenang. papepon lene laaa. sampai uma cousin aku baru aku bgun, kahkah ! mmng niat nak drive, cian kakak aku kan, tp sebab mate aku nie ngntok. so, aku pon teruskan tidur aku uh sampai kerumah aku kembali. aiseyhhh.

tapi apekan daya aku hari ini, sedih sedih ! jari kaki aku kene gigit semut "malaysia" ala yang hitam and besar uh. gile weh sakit. jerit aku kat uma macek aku. ape ak kesah, kaki aku da sakit tahap gile doe! ingat ade paku or what laa. upe-upenya bese semut uh da masuk dalam jari aku. wow ! sakittttttttttttttttttttttttttttt, nak nangis, tp kuat. hahahaha, then terus letak ubat. dan paling kelakar, bengkak plak uh. macam ape enta ! nak jalan pon susah da. tapi sebab aku nie jenis tak suka manja-manja kat sakit aku uh, aku buat tak ada benda jadi laaa. aku pon letaklah minyak panas. sedap. hehehe

harini, dapat 5rumah. semua uma nenek saudara and macek saudara aku. alhamdulillah sampai jua. dan last rumah sebelum balek kapar, rumah nenek saudara aku. sempat lah aku membuat taik mata kejab kat situ. ngntok weeeh, setengah jam kot aku tido, tido ayam jer. agagagag ! tido depan kipas, mmng syoklaah. kawasan kampung. best bestttt, aku tido sebab aku boshan sangat, line tak ada. haha, hp aku pon sunyi then nak online pon tak leyh. coz line tak ada langsung, operamini pon tak fungsi. hahhar, LOADINGGGG !

balek rumah kul7:15pm, tengok-tengok saudara-mara da ade kat rumah. kalang kabut dibuatnyeee. huhu, then mmber-mmber kak eryn datang. and last mmber-mmber aku pulak, tapi mmber-mmber sekolah jiran la, thnx ruzaini and friend :) setiap tahun datang kan. thnx so much

No comments: