stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, September 10, 2010

Happy Eid Mubarak

Alhamdulillah raya pun sudah tiba dipagi hari jumaat yang penuh ceria dan tenang. aku menaip disini, untuk mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. fuh, pejam celik pejam celik puasa yang sebelum itu pun sudah habis, rasa macam sekejab kan, tapi dalam berbulan ramdhan, banyak dugaan yang aku dan diri aku hadapi. tapi aku laluinya dengan tenang. ALHAMDULILLAH. *amin*

cerita aku dipagi hari raya, macam biasa. bagun lambat. hahar, if pun kakak aku da memekak kat dalam bilik uh banyak kali, tapi aku still boleh selimut 1badan aku. aiseyhh. hehe *sorry, sorry* tuptup pukul10:00am gak lah aku bangun, siap-siap dalam pukul 11pagi lebih sikitlah. ahaks, sempat online facebook lagi au. hahar, sahaja nak tengok facebook dipagi raya. hahhaha, kelakar lol, then update sikit kat wall facebook. then terus gie siap-siap. mandi raya lah dulu. *niat* jangan lupa oke.

selepas siap-siap, terus turun then tengok-tengok pacek aku da ade kat rumah aku. awal sungguh datang kerumah ku, ahaks, sambut raya sama-sama la weeeh, best best! terima kasi paksu coz raya dengan kiteorg. setiap tahu kot rase cam paksu raya dengan kami sekeluarga. selepas borak-borak dengan paksu aku. aku pun terus makan rendang dan nasi impit ! myfvt dipagi hari raya, just simple kan kan, tapi sedappp!, lalalallalalal.

pastu, abang aim and kak erin ajak aku,kak ngah and paksu gie round-round klang, kul 12:00tgh ary. wow. saja getik getik nak tengok suasana siang dihari raya. kelakar lol. kat kapar pon kedai still tutup kot. OFF ! huhu, then round klang and last round meru ! then pulang, coz dieorg mau ke solat jumaat. aku, kak ngah, kak erin and mak stay home rest and ready untuk pergi beraya die bukit kerayong. uma nenek saudara, mmeng setiap raya mesti gie uma nenek saudara nie, pastu ke kuang pulak. dapat la gari 1st tu 2rumah.

No comments: