stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, September 11, 2010

second eid 2010

Hari ini aku dengan family gerak ke sijangkang pulak, beraya area sana ! kami bermula gerak pada pukul 3petang lebih jugaklah . sebab pagi-pagi da ramai yang kunjungi rumah aku. setahu aku lah. al-maklumlah, aku pagi masih dilamun mimpi lagi. terok weh anak dara nie ! biasala, malam aku join keling depan rumah aku nie. hahar, shit ** ! pukul 12:30pm aku baru bagun, itu pun sebab abang angkat aku call aku, kalau tak. kemungkinan aku tidur sampai zuhur. haha. tidur mengalahkan orang keje shift malam jer. (kelakar) lalalalala, kakak aku perli aku setiap hari, ade aku amek kesah ? haha, lantak kau la nak ! janji aku tak kacau orang. agagagagaga !

lepas tu ! aku dapat lah jumpe sepupu aku blah mak aku datang uh, dan perot aku pon kekeyangan. *guling-guling* tapi bagun-bagun aku sudah sakit perot, GASTRIC aku datang balek, rasa nak mati jer tadi siang weeeh. tapi sebab aku kuatkan badan aku nie, and rest jap ! tarik nafas panjang-panjang. alhamdulillah baik selepas 4jam kemudian. FUHHH! then terus gerak ke arah sijangkang,banting.klang !.dapat lah 2rumah. uma anak angkat mak aku dan uma nenek saudara aku blah abah aku.

selepas itu, jam ditangan sudah pukul 6:30pm, mmng tak sempat nak raya lagi 2rumahlah, so, kami sekeluarga gerak blek kapar ! tapi singgah tajung harapan jap. saja-saja nak tengok keadaan sebelum malam. lalalala . tapi kejab jer, coz dah nak magrib.terus la pulang ke pekan kapar. and terus singgah kfc, beli kfc la malam nie, mak malas masak. huhu !, then malam kemudiannya mmber-mmber watson's klang parader datang rumah aku dan mmber kolej aku pon datang, andd malam upload gambar masuk facebook. dan update blogger. itu sahaja aktiviti harinie.

lancer GT2.0
"dato' mohamad aini, datin salmah & encik mohamad azmi"

kak ngah
abang aim
kak erin
cik zila

No comments: