stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, September 15, 2010

sixth eid

seharian aku kat rumah, tapi tapi tak sempat seharian lah. cume separuhlah hari lah aku kat rumah, aku boshan giler. nak beraya tapi tak tahu arah tuju, jadi aku pon turun and tengok kereta myvi aku uh kotor sangat. so, aku pon mandikannya laaa. ape lagii. "bushhh" hahaha, tuan kereta tak mandi lagi. tp keretanya da mandi dulu. biasala tu ! bende kecil uh. dont worry ! udara nyaman, haha. aku terlampau rajin sangat harinie, start cuci kereta kul 12:20pm hinggalah 3:20pm. fuhhh, lama tak ? nie "CAR WASH CIK ZILA" hahaha,

selepas selesai tutup car wash, terus naik atas (in bilik) kemas bilik yang dari pagi tadi aku bagun uh. then baru kemas. hehe, lepas kemas bilik. terus guling-guling atas katil. fuhh, sedap jerr. rasa setahun tak baring atas katil. hehehe. tapi okeylaa. still strong myeyes nie. huhu, msg with mydear then selepas rest setengah jam kemudian terus mandi-mandi and siap-siap untuk servis kereta. just kasi angin tayar kereta and isi air kereta. settle semua time untuk makan, tapi sedih. tak sempat nak gie kedai makan with mak. dapat call with mysister, say pacek sudah sampai rumah nie. aku pon patah blek, teruskan perjalanan pulang ke rumah. aduhs !

then 06:15pm, lepas meet sepupu terus gerak gie pangsapuri tnb, meet myfriend. "eika" beraya uma die sampai kul07:10pm. lame kan. tu pun da terpotong cerita. hehe, and dimalam hari pulak. myex no.2 ! hahha, ramai couple camnie laaa. but alhamdulillah dieorg semua kawan-kawan saya. terima kasih awie coz sudi datang, tak penah tak datang la setiap tahun. kompem datang. and you friends jugak. spotng !

2 comments:

Bum-bum Corner said...

CIK ZILA,AFI DA tag CIK ZILA UTK JOIN i love u contest. join tau.

Azila Aini said...

orite, :)