stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, September 19, 2010

two weeks ended

-THE END-


wah, pejam celik pejam celik da 2minggu rupenyaa, da abis cuti raya la weeee. sungguh terkejud jer rase, bagaikan semalam baru dapat cuti then harinie kene balek sane pulak. fuhh, feeling aku untuk ke kolej, banyak malas. rajin sedikit jer... ! esok da ade kelas, jadi ! kenelah pulang ke sabak bernam, if esok tak ade kelas, mmng aku tak balek laaa.

harinie baru kalang kabut nak packing barang-barang nie. hehe, biasela aku kan, suke buat last-last minit. huhuhuhu, pape pon tadi dalam mase 2jam aku telah pack semua barang-barang. mmng FUYOOOOO lah if aku tengok beg beg aku nie. kemain banyak pulak aku tengok beg nie. aduh's ! tapi pagi-pagi tadi aku bagun terus cari barang-barang aku uh, yang diatas dan dibawah. huhu. selepas itu dalam kul 10:30am,

terus siap-siapkan diri untuk pergi beraya pula, selagi sempat. disempatkan juga ! hehe, itulah aku. aku nak raya rumah kawan baik aku. rasa nak gie juga ! dapat 1rumah pon tak apalah, janji aku raya rumah mybestfriend :) loveyou filzah fasihah. terus gerak ke rumah cik seha, calling die suh tunggu aku, aku nak datang untuk beraya rumah die. so, pastu lepak-lepak rumah die sambil borak-borak and waiting die bersiap. sebab aku mengajak cik seha beraya rumah myex-boyfriend aku yang no.2 :) still ingat au ex-boyfrieee no berape au.

so, aku dan cik seha gerak ke sungai serdang. rumah my ex-boyfriee, dalam kul 12:00pm jugaklah aku terpacak depan rumah die. huhu, da janji nak datang, semalam malam rumah dia ade open house. tapi aku tak dapat hadir sebab ade hal-hal tertentu. sorry encik awie, lame gak aku beraya rumah die, lagipon mak die kasi aku dgn si seha makan weee. perot kami da naik kembong rasenya, kan kan cik seha. still boleh bagunlah. dont worrrry.

selepas itu terus drive ke meru 4. rumah kawan kelas aku yang paling comel. huhu, nursyazwanie. aku pun da lupa jalan rumah die. kemain pelupe aku sekarang, cian kan kan. nasib baik ade cik seha aku nie. die lah tunjuk jalan gie rumah cik wanny !. sampai-sampai sane, wow ! da kurus weeeh kawan aku. wanny, kau da kurus, tpi still ade lemak. kasi aku sikit wehh, boleh ? hahhaha. *gurauan di aidilfitri* lalalalla, dalama tak gelak cam hantu dengan kau wanny. best best bile jumpe tadi. rase kejab je kan kan. tak ape, korang kate sabtu depan nak datang rumah aku kan, i waiting u all darling. *missyou* terjumpe juga mislina and ecah.

terus pulang, dan terkejud rumah aku full tetamu, "wak senah" datang and family. macek aku, kakak ayah aku lol. urm, peninggg tengok budak-budak nieeee. nak jerit jer rase tahu ! agagaga, then aku terus naik atas kemas beg and sempat online lagi uh. agagaga

ini sahaja cerita aku harinie, esok da start class ! so, aku kene balik sane sudah. minggu depan insyallah balek sinilah. cheer up. urm, selepas asar baru gerak ke sabak bernam. i coming sabak bernam + zubidah 1 and kolej komuniti.



doakan saya selamat sampai ke tempat belajar saya. *amin*

No comments: