stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, September 06, 2010

watson's promote






suasana watson's pekan kapar klang. (M204)KAP ! masih ingat no kedai au, bertapanya aku sayang kepada watson's kapar nie, semalam tak buat pape kat rumah, then dapat 1calling dari sv watson's aku. ajak join datang watson's. aku pon ! dengan pantasnyaaa. hahaha.

aku terus muncul depan watson's pukul 3:15pm

biasala aku nie ! if penting aku kuar la rumah, sampai mmber-mmber aku kat sini kata aku bru blek sini ker, huhu. padahal aku da tercongok depan ruma hari jumaat da. cume aku malas nak tonjulkan diri , hari ahad, 1hari suntuk aku dok dalam bilik and kul 7:15pm bru aku turun untuk berbuka puasa. gile tak gile lah perangai aku time cuti nie, boshan tahap gaban doe! mencari kerja selama seminggu tiada, so, aku kerja buat sendirilah.

online guna lappy and hp
&
tidur

apa bila menjadi seorang pemalas, terbalek la semua kat dalam rumah nie ! termasuk aku sekali, hahahaah. otak 70% da mongok. tapi tak apa kot, aku dok uma tak susahkan orang. aku buat kerja aku. huhu, agak boshan online, tidur la pulak, pastu bagun online la balek. best kan kerja aku nie, korang ada buat ? tak adakan, pasnie boleh buat oke, tapi tak sehat lah ! hehhe

dan semalam jugak abang aku ajak aku gie meru, dia calling aku

abang aim : mana dek ?
aku : ade nie, kat watson's. jalan-jalan kapar dengan kak sue.
abang aim : ohh. oke ! nak ekot tak ?
aku : gie mana ?
abang aim : gie meru, beli pelita.
aku : boleh jugak, tp kejab au, tunggu kite sampai uma.

selepas beborak, terus gie watson's and meka-up sikit, taster simply jadi mangsa, haahaha ! cool. then, gerak balik rumah, dengan gerimis nye, walawehh. rempit la, ape lagi ! hahaha. sampai-sampai uma terus naik kerate and terus gerak gie meru, dalam perjalan ke sana. GRrrrrr! biasala aku kan, agak penat sikit, 'sudah tiada lagi' hahaha, aku tertido sambil online facebook dalam h/phone. kesian deloh ! :) hehehe, abang aku mesti geram jer. suh teman tapi tidur pulak. lalalala.

sampai meru aku terjage, sebab abang aku kejudkan aku. "dek bagon, jangn tido! krte kat tepi nie, abang aim kejab jer" oriteeee bos ! bgun dengan mamai tengok sekeliling. FUNNY ! then, elangkan ngntok aku snap snap la dengan harapan elanglah ngntok ! jeng jeng. Alhamdulillah ilang ngntok. then aku usha kat luar, fuyoooooooooooooooooooooo! memang gempak lah baazar meru. ramai gile. jalan sesak. dan aku pon terikut tersesak selama 15minit. aduhai, relaxxx

otw blek meru pon jem, kat kapar pon jem. biasala! semua orang nak balik kampung. UNTUNGLAH ade kampung, aku jerr tak ada, SO SAD ! ! tenanggg, dan selepas berbuka puasa pula, aku + mak + kak eryn + kak ngah + kak sue.kami pergi jalan-jalan ker shah alam then uptown klang.

No comments: