stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, October 14, 2010

facebook cik zila ?

APA YANG TERJADI PADA FACEBOOK
CIK ZILA ?

HACK ??? omg ! "macam mana boleh terjadi HACK ini kat aku ? mesti ada orang ceroboh facebook aku ni. mesti orang ni paling bengang gila dekat aku sampai dia *HACK* aku punye facebook. "

kenapa lah kau nie jahat sangat sampai nak HACK aku ? aku tak pernah nak ganggu kehidupan kau manusia, kemungkinan kau seorang yang suke pada balas dendam. tolong lah weee, kalau kau macam ini, ko fikir ramai yang nak berkawan dengan kau ? taubat ok ! jangan ganggu kehidupan orang lain ok.

aku mengetahui facebook aku ada prob start pada hari selasa, iaitu 12/10/2010. sebab apa ? pada pukul 11pm, facebook aku masih online ! itu pon budak-budak rumah aku kasi tahu, tapi time tu aku tidur. dan dikejutkan, terus aku tak sedap hati, then aku terus tukar password, then masih online facebook aku uh ! aku mengetahuinya dari teman-teman lain, facebook aku online sendirinya sampai pukul5:00am ! omgggg.

terkilan + sedih, sebab aku tak tahu siapa yang mengetahui email and password aku selain aku ! siapa yang buat nie, mmng hidup kau takkan senang. (SUMPAH)


KAU SUNGGUH JAHAT ! AKU TAKKAN LUPAKAN SAPA YANG BUAT SEMUA NI. RAMALAN AKU KUAT, AKU TAHU SIAPA. !!!!

No comments: