stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, October 22, 2010

shocked !!

Apakah ini ? hahar, tibe-tibe bukak blogger kksb ada cerita tentang ini then ade gambar aku pulak ? aduhs, malu yeeeeeer ! bile snap pic nie ? *guling-guling tengok gambar sendiri* hahaha, mental aku da tak seimbang pulak tibe-tibe, aku pon tak tahu kenapa aku nak usha blogger kksb. kemungkinan sebab aku nak sign in kat web kolej komuniti. tapi aku terjumpe web blogger ini pulak. agagaga,

Memang da ramai ushalah blogger nie, pasnie kene bawak tudung salji weeeh, sebab malu ! tu jer nak story hari ini. hahaha

No comments: