stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, November 21, 2010

Google page ?


bila aku mula rasa boshan, ini lah jadinyee. cantik tak background belakang google tu ? nice kan kan ! sejuk jer tengok kan kan, baru seronok ada gambar sigadis manis nie ! baru semangat nak cari something kat google. hehe ! (puji diri tahu) hope ! kekal. hahaha. aku godek-godek leptop acer kakak aku. then terjumpe ini gambar. masukkanlah dalam biskut hp aku nie. andd terkenang pulak dengan gambar nie. urm, someone sahaja yang tahu ! shuuuuuut.
papepon, aku suke background nie sebab ade gambar aku. korang ada ? agagagaggaga ! tak ada kan ? apa lagi. buat jerla kat lappy atau pc korang tu oke !

aku nie tak boleh tidur, adoiiiii. kenapa agak-agaknye erk ? plek aku tengok mate aku nie. hishhhh. kang siang orang bangun aku tidur. ish ish, nasib nasib. ape boleh buat. nasib badan la ko cik zila oit oit. mata tak boleh lelap ape lagi. tangan mulalah mencari kerja kat biskut hp die nie. hehehehee, godek - godek sampai lemassss.

2 comments:

Cik Gallus Gallus said...

lawa siot..

Azila Aini said...

hehe :)
cik gallus nak jugak ? test la buat !