stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, November 25, 2010

muka amali ? hahar

pulang sudah ke sabak bernam, balek kalang kabut ingat amali aku sesi pagi. argggh ! tup tup aku sesi petang, arghhhh lagi tension, baik aku gerak dari rumah kul9 or what ever laaa. janji tak kalang kabut macam nieee, haissssh ! da nasib kan. papepun alhamdulillah sampai aku terpacak kat sabak a.k.a depan kolej. pada pukul8:05am, tapi pergi breakfst dulu with myparents, at toman. roti canai sardin taknak bawang and teh o suam. chill. menu aku everyday is morning! hehe. tapi parents aku hantar ke depan pintu kolej pada pukul8:45am. aku pun dengan semangat melulu masuk pintu kolej. hahahar, FUNNY TIME ! urm, barang-barang aku still dalam kereta myparents, sebab aku tak balek rumah sewa aku lagi. so, mak aku jalan-jalan la kat area sabak bernam nie dulu.

tapi sebab aku tak ada amali, aku terus call mak aku. hantar barang-barang aku kat rumah sewa. aku tunggu kat rumah sewa, tapi sementara uh. aku dengan teman-teman kelas pergi brekft a.k.a lepak-lepak relaxkan tension. dalam 1jam jugaklah, dekat benteng baru. pape pon tadi memng borend gile. sebab amali start 2:30pm kan. so, gelak ketawa bersama mmber2. hehe, dirumah sewa aku. tengoklah aksi ngeri kami ini. hahahar




No comments: