stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, November 27, 2010

scandle cik zila ?


oh my god ! cik zila pasang scandle baru pulak ? siapa agak yer erk ? adoooi cik zila sudah mula curang with boyfriend dia. ish ish ape sudah jadi dengan cik zila nie ! hahahar, (gelak sampai guling-guling) best best. u know who myscandle ? nak aku story tak ? jooom aku nak cerita pasal myscandle nie. yang pasti scandle aku ini memang perlu kuarkan duet if mahu aku jadi scandle dia. adooooi, payah payah payah ! tak apalah, ape boleh buat. redho ajelaa. parents aku sudah merestuinya. aku kenalah jadi scandle dia start khamis( 25nov2010), aku kenalah menjaganya dan scandle aku ini pon kena jaga dan membawa aku ke sabak bernam nanti.

scandle oh scandle, hahahar ! seronok sebab kenal kamu, tak sabar nak membawa kamu ke sabak bernam, hahhar, kereta kancil lah scandle aku nanti. hehe, biskut hp dan nikonD3000 sudah ada teman baru lagi. best tak ? aku kan menjaga korang oke. dont worry ! to myboyfriend (ILOVEYOU) to new scandle (INEEDYOU) agagaga, "guling-guling lagi" kat atas jalan raya.

ingin mengucapkan terima kasih kepada myparents sebab faham anakmu ini. kerana kesian kat anak mu ini kerana sudah kene hujan sahaja bila pergi kolej, jadi myparents belikan kereta kancil for me, terharuuu. lepas nie naik kereta sudah pergi kolej, motor lc135 ? kemungkinan still with me at sabak bernam. but not sure laaa. sayang moto lc135 jugak.



6 comments:

joyahLisa said...

bestnyeeee :(

Azila Aini said...

:) best dan alhamdulillah

twinkle twinkle said...

ahha kete upenye :D

Azila Aini said...

hehe, ingat orang erk ? ahaks,

Cik Quera said...

yg pasti , cik zila kne lah jge scandle cik zila baek2 , hahaa .

Azila Aini said...

yes ! kena jage, scandle nie memang kene jage and kene full minyak nie. hahaha