stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, December 30, 2010

cik siti ohh cik siti

assalamualaikum rakan blogger.

shuuut !

sluup ! yummmy

kangen nak pakai kad matrik. haha

pose sikit, haha. comel tak ?

kenapa dengan cik siti nie ? haha, saja nak update blog ! taknak tinggal sehari update pon time cuti semester nie. nak update je. if pun tiada apa yang best time cuti nie. yang ada, hanya demam dan sakit kus kus ! haha. but time cuti semester nieee. peeh. gile boshan ! tapi kang da masuk kolej, da start kelas pun boshan. aku pun tak tahu tang bile yer aku tak boshan. adoooi. aku suke goyang kaki aje. tu yang best ! nak jalan boleh. tpi tunggu mood datang dengan sendiri yerlaa. huhu

papepun harinie aktiviti kemas runag tamu atas dan kemas new room. huhu, da tidur asing-asing sudah with mysister. hope tak ada yang loncat-loncat kaki plak. ahaksss. dan hari nie start tidur bilik asing-asing with mysister, if pun belum settle kemas bilik nie, tapi bolehlaaa. katil sudah kemas dengan ditemani dengan mybig bear, :) terima kasih cik tehaa. coz kasi bear yang besar uh, time bufdy cik siti 18tahun. huhu ! still ada didepan mata ku tahu cik tehaa.<3 love you !

esok sudah masuk 31december2010, sabtu sudah 1january2011 wowww ! kejap je da masuk 2011 kan. macam tak percaya jer 2010 sudah abis esok. banyak kenangan kot 2010. banyak azam nak kene buat 2011 nanti. hope tercapai jua AZAM aku 2011 nanti. 2010 sudah banyak tercapai. rase terharu sangat-sangat kot.

P/S: akan update AZAM 2011 pada hari esok. insyallah ~ terus nantikan new update tomorrow. 

No comments: