stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, December 16, 2010

jubah ungu for me !



cantek tak ? terima kasih bonda ku !
PUAN HAJAH SALMAH BINTI RAMLI

14 comments:

cik lemon said...

weyy , ala2 bju konvo kolej kite kot :))

Azila Aini said...

haha, pandai-pandai la ko sengot !

cik lemon said...

iyerlaa , aku tgk baju abg aku dulu .. agaggaa

Azila Aini said...

jahat ko kan ! its okey :) lalalal~

cik lemon said...

ngahahaha ~ anyway , cantek laa jubah itu ! pkai kt kolej oke :)
aku buang tebiat, mybe first masok kolej aku mau berkebaya cm nenek kebayan .. hehee

Azila Aini said...

semestinyee :)
tapi aku pakai macam biasalaa erk. setiap hari jumaat sahaja. huhu. ko tahu kan cara aku dan hari aku mcam mana, pakai jubah ikot hari ! ahaks,

ko nak pakai baju kebaya ? wow. aku tabeb hormat kat ko shiak. hahahaha

cik lemon said...

ta caya ka ? fine ~~
hahaa .. takut if aku pakai nanti butang baju terpelanting pulak ! hahaa ..
tp tape laa , skali skale aku jd pmpuan tulen ape salahnyee :)

Azila Aini said...

yes right dear :) hope jadi la perempuan melayu terakhir kang at kolej ! huhu

cik lemon said...

alhamdullilah , amin :D

Azila Aini said...

amin amin * sem2 kite lagi up kan style kita ok. hahaha

cik lemon said...

hahhaa ~
semestinye ..
6orang budak pmpuan SKS dgn leadernye-cik zila , adalah klon SFP .. haha

Azila Aini said...

wait, klon SFP ? mean dear ?

cik lemon said...

klon budak fesyen laaaaaa ~
apeker loading btul naga niyhh ~

Azila Aini said...

ohh. i know that ! ingatkan dengan si datin uh. hahaa, ops ! yup. if pon kite sks, tak semestinye tak boleh berstyle. kite boleh up dari budak fesyen. hahha. komputer boleh.