stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, December 02, 2010

new contact lenses


terbaru untuk mata aku, apa yeeer erk ? semestinyelaaa "contact lenses" dah lama tak tukar lens, hari tu aku usha-usha lens, then terus call jiran aku, nak order lens. dulu anak mata aku "green" tapi sekarang, aku tukar warna pulak. "dark voilet" cun tak ? hehe ! tapi rasa macam nak beli coklat balek laaa. tapi sebab nak tukar-tukar kan. huhu

6 comments:

Dila is Azie said...

susah tak pakai lens? teringin tapi takot. haha.

Azila Aini said...

ala, senang la sayang :) just if tak biase uh, mmng payah kot.

twinkle twinkle said...

auu sonok betul tgok org pakai lens,,bole tuka2 caler :D

Azila Aini said...

hehe, pakai bersebab kot :) hehe, suke-suke pon ade gak nie. ahaksss. tu yang nak color-color, lagipon rabun, so, kene lah berpower. hehe

R's lil Daughter said...

cantiknye dark violet .. kamu brani lah.gne warni cmni. mesti cantik :D

Azila Aini said...

kureng la yunk ! sebab die lebih pada black.