stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, January 07, 2011

berbaju kurung dan ribbon



assalamualaikum para sahabat ku,
alhamdulillah selamat jua aku sampai ke rumah aku di pekan kapar. hari ini berpakaian berbaju kurung dan ribbon. comel tak ? hehe! kemana agaknye cik siti kita nie kan ? yaaah. hari ini aku keluar lagi, macam biasa. dan hari-hari biasa. agak boshan aje, bonda aku terus ajak aku keluar. tetapi hari ini aku keluar selesaikan hal-hal bank dan jua wang post untuk aku masuk kolej nanti. semua selesai dengan selamatnya, gerak yer aku dari rumah selepas ayahanda aku pulang dari solat jumaat. baru aku, bonda dan kak ngah aku gerak ke destinasi pertama aku ke maybank setia alam dan seterusnya pejabat pos tesco setia alam.

selepas selesai hal-hal ini semua, terus gerak ke tanjung karang, untuk mengambil baju aku di butik satu lagi di bandar tanjung karang. daaan 2helai baju sudah siap. kemudian terus pergi makan di kedai sebelah masjid tanjung karang. tempat paling aku suka makan, sanggup dari setia alam terus gie tanjung karang, semata-mata nak makan nasi goreng daging dan sup kaki ayam. PEHHH ! 

itu sahaja cerita saya untuk anda semua, papepun tinggal 1malam untuk tidur rumah ini. dan ahad pulang ke sabak bernam pulak. dan juga, esok pack baju-baju dan sewaktu yer. ready pulang ke rumah sewa ku di taman sentosa, sabak bernam.

No comments: