stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, January 31, 2011

Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas.

okey rakan-rakan semua, kasi aku semangat kali nie. aku tak reti masuk "kontest" nie. dan hari ini bagun-bagun pagi bestfriend aku nak sangat aku join kontest nie. aku pun tak tahu kenapa die suh aku join kontest nie. dia kata blog aku super nice and boleh join. haha, FUNNY beb, guling-guling aku kat atas katil nie. tapi untuk pengetahuan korang, aku ingin mencuba lah. mana tahu rezeki blog aku yang sudah 3tahun nie kan. AMINN. berkat mak abah aku dan kawan-kawan aku yang sokong aku. terima kasih.
-
-
-
-
-
ini lah Kontest Blog Cun.Lawo.Kemas yang aku join


anda ingin join kontest ini ? boleh juga, just klik link aku kasi kat atas gambar ini ok.
manalah tahu korang ade rezeki juga. syarat-syarat boleh baca link diatas ok. terima kasih


walaupun tiada sesiapa yang ingin suruh aku join mana-mana kontest, tapi aku tak kesah.(ayat sadis) tapi kali nie aku nak juga join, macam mana korang join. aku pun nak juga TOP TOP kan blog aku nie. kalau pun blog aku nie simple kan kan, tapi aku suke edit blog nie. agak boshan, aku tukar lah. hahaa



ada sesiapa mahu buatkan header blog aku ?
kalau ada, boleh hubungi aku di talian yang dekat dengan anda. iaitu di facebook cik zila ok.

4 comments:

norsyuhada binti johan said...

gudluck dear..... :) thanz taw coz sudi join contest sue..

Azila Aini said...

hehe, :) teruje tak ? agagag !

Anak Orang said...

gud luck sys !! :DD

Azila Aini said...

thnx sayang :)