stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, January 12, 2011

minggu busy cik zila


assalamualaikum geng blog semuaaa. wahh ! agak sadis yer, sudah 3hari tak update blog. kangen kangen. siapa yang kangen sama cik zila punye cerita sila angkat kaki semuaaa. agagaga, peh ! ramai sungguh. terharuuu. (perasan jap) hehe. sorry ! 

papepun, minggu nie aku busy gila-gila. kalah perdana  menteri tahuu, hahar. bukanlah ! buat lawak bodoh jer. aku busy dengan fasilitator januari/2011 ajelah ! lagipun kat rumah sewa aku belum pasang wifi so, kene sabar sahaja lah kan, nie pun aku online kejap kat kolej aku. tengah free-free jadi aku online and update lah kejap. aku tengah cicah air lah nie . faham ? lantok kau tak faham ! haha,

esok sudah mula orentasi untuk budak-budak januari. waiting aku pulang kapar dan story panjang2 ok. byee !

jumpe lagi kawan-kawan.

No comments: