stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, January 06, 2011

tanjung karang + pekan kapar


assalamualaikum kalian semua ? hari ini tak ada yang menarik bagi aku, sebab tak tahu nak pergi mana, tetapi ayahanda aku ajak follow dia pergi tanjung karang with bonda ku. jadi aku bertiga sahajalah yang gerak ke tanjung karang, tujuan ? untuk ketemu kawan parents aku nie. aku pun free dan boshan duduk rumah. jadi aku ekotlah parents aku pergi tanjung karang. sambil-sambil cuci mata dan penuhkan perot. hahar, dan yang pasti yer, time otw pergi tanjung karang aku just text kekanda dan agak feningg sikit, aku terus tumbang. zzzzzzzz. hehe, tahu-tahu sampai sudah tanjung karang.

terus park kereta depan kedai makan, hahaha ! perot aku pun sudah keroncong kot. dan kawan parents aku pun sudah tunggu disana. jadi, terus lunch with kawan parents aku nie. aku nyentallah apa lagi, perot sudah tahap gaban lapar kot. tahu-tahu kejutkan pagi ajak follow tanjung, aku ON aje laaa. whatever, dan tidak lupa untuk aku menceritakan disini, yang aku jumpa management trainees aku  time aku kerja watson's dulu, iaitu kak liza, tapi dia sudah benti kerja sudah sebelum aku benti lagi. sebab hal-hal yang sukar diceritakan. papepun sempat aku borak-borak with her. 

selepas makan-makan uh, aku terus cari kedai runcit untuk membeli makanan mycat at home. haha, cicuka dan ciciki. sweet name. adek aku paling last ! hahhaa, okok. kemudian round-round tanjung karang pulak, tengok sawah padi yang baru nak ditabur benih. dan terus pergi ambil baju tempahan di kedai myaunty ! hehe, tahun baru, semester baru dan baju mestilah kena baru. kan kan ?

BONDA DAN AYAHANDA
PRINT RESULT AKU DAN MACEK 
TEMAN BONDA DISINI
SIAPAKAH INI ? HAHAR, 

No comments: