stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Saturday, January 22, 2011

wallet cik zila


hello hyeeee ! anda nampak apa diatas ini ? inilah wallet cik zila. sudah setahun lebih juga aku guna wallet nie. seumur hidup aku kan, aku tak pernah pakai wallet sampai setahun lebih nie. tapi sejak aku berkenan dengan wallet nie, aku rasakan wallet lain tidak dapat gantikan yang macam wallet ini. kenapa agaknye ek ? mesti korang rasa nak tahu kan kenapa ! kenapa tu aku NOT SURE lah. tapi yang pasti yer, aku beli wallet nie, memang aku pusing semua kedai dan akhirnye, aku ke kedai yang first aku masuk uh. sebab wallet nie amat dan teramat lah comel dan menarik. suke suke. 

oleh kerana aku sudah pakai wallet nie setahun. aku inginlah menceritakan kisah wallet cik zila nie. aku pun merasakan wallet ini sudah penat kot sebab asyik kene usung dengan aku aje, kemana-mana aku akan perlukan dia. sebab money aku sentiasa ade diwallet. if pun wallet aku tiada money ! senang cerita, kosong point kosonglah kan, aku still akan membawa die kemana-mana pun. sebab dalam wallet cik zila nie, macam-macam ada, perlu dan wajib kot. wallet nie aku beli kat TIME SQUARE,KUALA LUMPUR. yang aku ingatlah. time nie aku beli dengan ZULAIHAH a.k.a SEHA, myfriend at watson's personal store kapar. dan juga mybestfriend, FATIHAH RADZUAN a.k.a TEHA

harga dia amat aku tertariklah. first time beli wallet yang agak mahal lah juga. bagi aku lah time uh, RM38:90. aku merasakan wallet uh nyawe aku kot. sebab wallet uh bank aku, nak duet aku OPEN WALLET. haha, papepun aku sayang wallet nie, hope wallet nie tak macam-macam dengan aku. tapi aku kasihannn tengok wallet aku nie. macam da uzur aje aku tengok. seee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
v


OMG ! siankan ? dia sudah cedera. kulit dia sudah terkopek. kiri kanan sahajalah yang uzur. tapi yang lain okey lagi lah. zip still strong. just kulit tepi nie je agak terluka. mungkin sudah lama aku guna wallet nie kot. tapi aku sayang beb wallet nie. takmoh ganti yang lain lagi. if ade pun. wallet nie akan ku simpan didalam almari baju aku, taknak siape2 pun gunakannye selain cik zila sahaja. tapi dalam masa sekarang, aku tidak temui lagi penganti wallet nie. so, akan ku guna selagi die STRONG macam aku. hahar.

terima kasih wallet cik zila. sebab sudi menjadi bank cik zila selama setahun lebih. <3

No comments: