stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Monday, January 24, 2011

wifi at rumah sewa



assalamualaikum wahai-wahai kawan saya yang saya hormati. hehe ! skema ayat aku nie pulak. rasa diri aku nie poyo kan kan ? tapi yang pastinyeeee aku tak sebegitu poyo okey. cuma rasa nak buat diri nie poyoo. tak apakan kalau kita jujur untuk kata kita poyo kan kan ? hahahar, poyo-poyo aku pun aku tak menyusahkan orang-orang lain kan kan ! 

whateverlaaaaaaaaaaaaaaaaa. hari ini dan saat ini aku nak cerita pasal wifi @ rumah sewa aku kat sabak bernam nie. yang sudah dipasang untuk kami dirumah sewa ini. amat seronok sebab ? dapat update setiap hari nanti. jangan jeles tahuuuu !  setiap hari nantikan PUAN G datang rumah sewa aku nie. untuk pasang WIRELESS untuk kami semua nie. dan hari ini aku asyik tanya-tanya pada hati sahaja, tapi tup-tup petang puan g sudah datang rumah. macam boleh rasa pulak puan g nie kan. wah ! terharuuuu. hahahaha, perasan pulak. agagagaga !

sebenarnya itu sahaja yang aku nak cerita pada hari ini, tak ada benda lain dah nak cerita sebab aku rasa tak ada benda nak cerita dah nie, ops ! lupa. nak story sedikit kisah pagi tadi, aku mula kelas pukul 11:30am dan aku pulang pun pagi isnin, pada pukul 8:30am macam uh lah. then singgah kebun untuk ketemu mak dan abah tercinta aku. selepas itu gerak terus balik ke sabak bernam dan sampai jua dengan selamatnya pada pukul 10:00am. alhamdulillah, drive tak laju pun. ikot arahan tahu. tak lebih 100km pun au. baik kan saya ? hahaha

p/s: rasa malam nie ngidam nak makan burger daging lol. yummmy !

No comments: