stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014

Friday, February 11, 2011

terima kasih puan marziah


assalamualaikum kesemua yang singgah blog cik zila ini, first sekali nak mintak maaf atas kesulitan yang belaku di blog cik zila ini, kenapa ? sebab cik zila busy sekarang, tidak sempat untuk 100% adap leptop ini untuk online. bukan sebab internet tiada dirumah sewa, tetapi tiada masa untuk cik zila untuk update, jadi hari ini cik zila mahu update sedikit tentang apa yang cik zila and mmber-mmber kelas buat siang tadi di kelas ESS205 iaitu asas elektronik. 

hari ini lect kelas kami iaitu subjek asas elektronik sudah bertukar, lect kami yang lama iaitu puan marziah ini sudah ditugaskan ditempat lain kemungkinan, menaiki pangkatnya sekarang ini. puan mar telah mengajar kami dari kami semester(1) lagi. oleh sebab itu kami sekelas membuat party ini untuk dia. 

mungkin ini sahaja yang ingin cik zila sampaikan pada malam ini. terima kasih, mari tengok gambar yang sedia ada dibawah ini. terima kasih.


pesanan kami sekelas untuk puan mar, terima kasih sudi melayan karena kami dari kami semester(1) lagi, dan sekarang puan mar sudah jauh dari kami, harap puan mar tidak melupan kami di sks2A/2011 ini nyeee. loveyou puan mar <3

No comments: