stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, February 04, 2011

rahsia bulan kelahiran cik zila


unik dan ingin aku mengetahuinyaa. wow ! sonok bila aku klik butang "rahsia bulan kelahiran" ini. aku ingin mencuba. mula-mula tengok orang punya. aku ingat apa banda. tapi lepas aku godek-godek, aku terjumpa link ini. dan aku pun terus klik dan klik kiri mouse. suka-suke, terbukalah perangai aku disitu. wow ! dasyattttnyaaa aku punya perangai. tapi kan itu lah satu keajaiban manusia. kita asyik bercerita tentang orang, dan untuk mengetahui tentang orang lain. mari kita join klik link aku kasi tahu. renungkan dan selamat beramal. 

terima kasih Dato' Dr Haji Fadzilah Kamsah :) 

8 comments:

tehafatihah said...

terbaik

Azila Aini said...

yup :) memang terbaik dari planet pluto!

syrupmasin said...

wowo..macam menarik..nak cube jugak lah :D

Azila Aini said...

cubalah tetapi kene lah sign in facebook anda dahulu ok. dan klik link cik zila kasi itu ok.

selamat mencuba, terima kasih :)

ummi.nur.atirah said...

love this blog...comel~ ^^

Azila Aini said...

hehe. yeke !? thnx :)

NS ♥ said...

Aiyeeeeeeee , sama bulan :)

Azila Aini said...

yup ! lain tahu. hehe