stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Wednesday, February 09, 2011

sahabat SKS2A, make me excited ! TQ



assalamualaikum, terima kasih untuk aku kata kan pada hari ini dan saat ini ok wahai kawan-kawan aku semua. aku menjoin aktiviti dieorang sekelas, iaitu "BERSATULAH KITA" alhamdulillah apa dirancang oleh mana-mana pihak telah terjalin satu hubungan yang akrab ! dan aku terharu this party for me and all sks2A only ! papepun cik zila terharu sangat untuk this party. haha, party ke ? tidak kot ! just macam kot, kot lah. sebab jamuan makan-makan ini untuk merapatkan silaturahim diantara kami sekelas.

gambar di atas menjalin satu group family kembali ! sedih aku memang tidak terkata, sampai make-up aku cair sebab nangis. haha ! FUNNY CIK ZILA ! tapi itu hanyalah satu pertunjuk iaitu "SAHABAT". arghhhh, susah sampai tak terkata ape yang terjadi semalam. sangat-sangat seronok tahu !  loveyou all <3

acara ini bermula dan berkumpul pada pukul 6:00pm dan berakhir pada 01:30am. wow  ! memang betul-betul enjoi kot. thanx for sahabat sks2A. akan ku ingat jasa mu untuk diri aku dan orang join this party.





2 comments:

eik`S noName said...

wahh...nice "party"
hehehe...

Azila Aini said...

hehe. biaselaaa "_" thnx!