stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, March 20, 2011

hari keenam


assalamualaikum  ! selamat malam kawan-kawan, hari ini cik zila sudah makin pulih cuma masih lemah lah ! orang tua bila kena POP POP uh kan, biasala. nak cerita apa ek ? hmmmm, okok ! pagi-pagi bagun harinie, awal juga. tapi kepala aku pening bila bagun dari tidur, jadi aku amik masa setengah jam untuk aku celik mata dan bagun dari toto. huhu. tapi aku bagun uh aku terdengar henphone aku ada message, jadi aku jengok dan aku terus call siapa yang message aku uh. hehe ! opcoz la kekanda danny saya yang message uh, haha. dan aku pun tengah pening-pening kepala, terus jerla call encik danny.

selepas selesai aku guling-guling, aku bagun dan terus jumpa mak aku. cakap aku tak larat ! jadi mak aku menjawab "takyah lah dek balik harinie, balik hari rabu ok?" aku pun, fikirkan blek, okeylaah ! if pun rasa berat je uh. tapi disebabkan aku pun masih tak mampu nak drive kan. jadi, aku pun habiskanlah mc aku. iaitu sampai 23MARCH2011. hope habis mc uh, aku pun sihat. amin amin ! dan selepas itu, aktiviti aku pagi hinggalah malam, online sahajalah. rasa penat aku baring tengok tv sahajalah. ubat ? hehe ! nak tido malam baru makan ubat. haha, terok kan aku nie ? haha ! pesakit yang bagus. 

dipetang hari pulak, kakak ku ajak round-round pekan kapar nie, aku pun mandi-mandi and cop cop muka then follow lah kakak aku kuar, buat tak kenal orang jerla if nampak mmber-mmber, haha ! sebab muka aku nie da macam ZOMBIE ! NAGA POP. arghhhh ! semua adalah, teman kakak aku beli barang kat 99, aku just teman dalam kereta jer, ops ! tidak keluar ok, haha. segannn. harinie aku dengan kakak aku JALAN-JALAN CARI 99 kat kapar nie. haha ! nasib baik 99 ade 3jer kat kapar nie. 2(99) masuk, 1(99) takmasuk lah. sebab kene melintas. malas jer, 

itu sahaja cerita saya dan kebosanan saya. byee !








p/s: sedih tak dapat nak balik sabak bernam hari ini dan masuk kelas esok, masik tidak sihat, takot kawan-kawan kene jangkitan. missyou teman-teman sks2A

No comments: