stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Thursday, March 17, 2011

hari ketiga


assalamualaikum. sakit-sakit pun boleh update blog kan kan ? hahaha ! biasalah, aku nie bukan suka manjakan sangat sakit aku nie, kang menjadi pulak sakit nie. tapi apa-apa yang terjadi bukan itu satu DUGAAN, jadi kita kenalah redho. TUHAN itu MAHA ADIL, mungkin ini satu UJIAN dari TUHAN untuk siti azila binti haji mohamad aini.

hari ini aku STABIL lah juga berbanding HARI FIRST aku kena uh. badan panas sampai aku pun tak larat nak bagun. kalau dah tua-tua kena POP POP nie.memang susahlah ! aku pun hairan kenapa aku lemah sangat, mungkin sakit sangat kot. KULIT ORANG TUA. hahaha ! ops. dan hari ini hari kedua aku tidak pergi kelas. aku pun sekarang berada dirumah keluarga tercinta ku. iaitu di pekan kapar. aku dapat mc selama seminggu kan, jadi kenalah berehat secukupnya kan kan ? 

nak tengok muka aku sekarang ? agak terok jugak muka aku nie. apakan daya, REDHO sahajalah ! muka saya tidak cantik da macam awak awak dekat luar sana, jadi lepas nie ! saya tak boleh nak rasa diri saya CANTIK lagi da. tapi saya akan hilangkan apa yang ada dimuka saya dan saya akan tunjukkan muka asal saya. terima kash.



p/s: doakan cik zila cepat sembuh dan boleh pergi kelas. byee ! jage kesihatan korang semua.

2 comments:

Anak Orang said...

kena cacar air ekk kak?
semoga cepat sembuh ekk ;)

Azila Aini said...

entalah yunk, hope cepat sembuh