stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, March 13, 2011

YouCam

assalamualaikum.

waah ! saat-saat bosan aku nie, ini aku sudah berada di rumah sewa aku. di taman sentosa sabak bernam. area mana tu ? ops ! secret lah, student punya tempat. haha, cop cop ! nak memberi tahu, hari ini aku nak YouCam sorang-sorang kat biskut hp aku nie. kenapa tiba-tiba ? sengal kemungkinan diriku ini. hahar ! tidaklah, hilangkan rasa boshan. tiba-tiba rasa diri ini macam BIDADARI dari kayangan woo  !ahaks, like like

tadi sampai sabak pukul8:00PM, disebab hujan lebat gila-gila tima perjalanan aku tadi. jadi, aku drive pon macam kura-kura juga lah kan, rabun kan ! apa kan daya. redho sahajalah. tapi mata aku still BIG and BIG gitu. ahaks, tapi alhamdulillah aku selamat sampai. jadi, gambar ini lah muka selamat aku sampai. haha, 

kenapa nak cantik-cantik nie ? haha ! ingin mengambil kekasih hati sebentar lagi dari kuala lumpur, aku jemput lah dia kat mana-mana dia turun kat sabak bernam nie kan, kang calling-calling, aku sampai la. rumah sewa kekasih hati pun taklah jauh mana, satu lorong juga dengan rumah sewa aku. huhuhu

itu je nak cerita malam-malam nie ! esok sudah start kelas. hope kelas esok akan membuat aku gembira, sebab aku merasakan aku sudah meminta maaf atas apa aku buat hari tu, tapi terpulanglah kepada teman-teman kelas aku. bye ! good night, sweet dream







No comments: