stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Sunday, April 03, 2011

puteri-puteri maksu



assalamualaikum. hai hai friend blogger :) hope korang sihat-sihat sahaja ok dihari minggu ini ? huhu, hari ini aktiviti aku di hari minggu ialah melawat puteri-puteri tersayang kami satu keluarga ! makcu rindu korang sayang. dapatlah bermanja-manja dengan korang walaupun sekejap. LOVEYOU ANAK-ANAK BUAH MAKCU ! nanti ada masa free, makcu amek korang bawak balek kampung kapar ok ? 

pagi tadi bagun awal lagi, sebab sudah janji dengan anak-anak buah aku nie untuk mengambil dieorang. jadi aku, mak, kak ngah and kak eryn gerak ke puchong dalam pukul 10AM mungkin, ambil dieorang then bawak balik kampung kapar. iaitu rumah kediaman aku sekeluarga lah. sebelum balik rumah kapar, aku serta yang ada dalam kereta ini pergi round-round shah alam dahulu. then pergi makan di RESTORAN BENDANG di area KLANG SENTRAL and SETIA ALAM, aku yang pilih makan tengah hari di situ. sebab nasi goreng daging dia FUH ! TIP TOP. kang datang lah klang sentral. dekat-dekat mcd setia alam je. tepi jalan sudah nampak RESTORAN BENDANG itu. restoran bendang uh ala-ala kedah au. tapi owner kedai tu pun  memang orang kedah. rasa-rasa anda orang kedai, mai la datang RESTORAN BENDANG nie. 

perut sudah keyang, alhamdulillah. tapi wait, perut anak buah aku yang no-2 tak keyang lagi, singgah MCD SETIA ALAM, beli kentang. drive thru jerlaa. aku malas nak kuar beli. hehe ! beli kentang jer. lepas selesai beli membeli kami terus gerak balik, mata semua sudah LAYU, sebab kekayangan. hehe ! yang drive pun sudah layu. haha, aku just mampu tengok je kakak aku drive, sebab aku tak larat nak drive. hahaha.

selepas magrib pulak ! aku siap-siap untuk menghantar puteri-puteri aku nie pulang ke puchong ! disebab esok sekolahkan. jadi kena lah pulangkan dieorang awal-awal. good bye anak-anak makcu, belajar rajin-rajin okey. DOUBLE LOVE !!! pergi sana kak eryn drive and gerak balek kapar. aku drive, memang jalan tu aku punya lah. haha, 120km. haha, hebat nohh ! (jangan tiru aksi kelajuan cik zila) 


p/s: esok aktiviti macam-macam, tapi aku jadi drive puan hajah salmah lah. apa lagi, cuti seminggu kan.

No comments: