stalker

Engaged
20 october 2013


Married
10 mei 2014


Friday, April 15, 2011

bila sudah hari jumaat

assalamualaikum


taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! cak, peace :) hari jumaat sudah. kan kan kan ? rasa macam tak ada kelas tahu. ish ish, ape laaaa ! hari ini kelas kami semua pukul 08:00AM hingga 10:00AM sahaja. kelas seterusnya TIADA. adoooi. memang rasa macam tak ada kelas lah. kang kena ganti memang paling sedap ! dari pagi sampai petanglah jawab nye kelas ganti kiteorang kan, apakan daya kan. kami hanya STUDENT ! yang bagi peraturan LECT. betul tak ? hehehe ! suke suke.

okey next ~ hari ini kelas encik firdaus hanapiah sahaja. ada interview sorang persorang ! interview diam-diam. memang best ! tahu-tahu interview. adoi. memang dapat telur ayam "O" agagagaga ! tak baca pape, memang tak tahu pape la. ahaks, sorry ! next - maklumat anda-anda, gambar diatas adalah gambar cik zila pada hari jumaat, PEACE :)  semua boleh follow buat peace ok. ahaks, comeeel

macam biasa, kami SIX GIRLS lepak-ing dikedai makan depan kolej selepas itu lepak kolej, snap-snap ! smileee. like like. dan jam ditangan aku pun sudah menunjukkan pukul 12 plus plus tengah hari. jadi aku pun meminta diri untuk pulang ke rumah sewa dan pack-ing barang-barang untuk pulang ke RUMAH KEDIAMAN KELUARGA KU, di pekan kapar !










p/s: gerammm ! shwl semua tertinggal rumah sewa. e'eeee ! esok ade makeover with kak azura !

No comments: